Produkter
 

Blæsere og ventilatorer


 

FX-1 Flex FX-1 Mini Blæser - B-Air
 

NAC introducerer:

Flex FX-1 centrifugalblæser fra B-Air. 

Så bliver den ikke mindre!

 

Skal du bruge ekstra luft til din affugtningsopgave, men forholdene er for trange til normale centrifugalblæsere, så er Flex FX-1 et alsidigt og effektivt produkt, super let at håndtere, og så vejer den kun 5 kg. 

 

Flex FX-1 tørrer små og vanskeligt tilgængelige områder, hvad enten der er tale om skabe, under skranker eller hængelofter mv. Benyt dig af Flex FX-1’s alsidige design i 2 forskellige vinkler (horisontalt eller 90°) for at lede luftstrømmen i den ønskede retning. 

     

VP-0,5 VENT VP-50 - B-Air
 

Rå power - lille størrelse.

Ny generation centrifugalblæsere fra B-Air – Vent VP-50.

 

Masser af luftcirkulation er en forudsætning for hurtig og effektiv udtørring af vand- og fugtskadede bygninger. 

Vent VP-50 fra B-Air er fremstillet til skadeservicebranchen:

- Lavt ampereforbrug

- Kompakt størrelse

- Ekstrem høj luftydelse

 

B-Air udviklede Vent Centrifugalblæsere med det formål at skabe en centrifugalblæser, som er mere effektiv på trods af, at den er mindre end alle andre centrifugalblæsere i sin klasse.

 

Det multifunktionelle design gør det muligt at anvende 

Vent i 3 forskellige vinkler (horisontalt, 45 og 90) 

således at luften kan strømme i den ønskede retning. På grund af den lave vægt og kompakte konstruktion er Vent nem at bære og kræver ikke megen opbevaringsplads. 

 

Vent VP-50! En ny type centrifugalblæser med 

alt hvad du behøver af ekstremt høj ydelse, lavt strømforbrug og super praktisk i brug!

 

CDDK Flex Duct Dryer kit

 

Flex Duct Dryer kit tørreudstyret er specielt konstrueret til montering på Flex FX-1 blæseren. Adapter sættet leveres med en 2,4 mtr. lang fleksibel vinylslange af høj kvalitet, som letter ventileringen af svært tilgængelige områder med en justerbar ”port”, der regulerer luftstrømmen. Nem montering og demontering på Flex. 

 

 

 Produktdatablad

 

 

 

 

  

 

 Produktdatablad

 


 

4027620 Phoenix CAM centrifugalblæser

 

Phoenix Restoration Equipment

Ekstremt lavt strømforbrug, afbalanceret luftstrøm og max. testet luftmængde på 1741 m3/h danner en solid basis for Phoenix Centrifugalblæseren. Vi har sikret, at kabinettet er ekstremt robust og slidstærkt, så det kan klare de barske forhold i skadeservicebranchen. Pga. det lave strømforbrug er det muligt, at placere flere centrifugalblæsere på vandskader uden at overbelaste husstandens max. ampereforbrug.