Forside

    

 

 

 


 

   

 


 

 
   
 
   

 
   
 

 


NYHED - DBK DRYMATIC


    - Fremtidens vandskadesanering
    - Intelligent termisk luftudskiftningssystem
    - Præcisionsvarme der giver resultater

 

 

Som med alt udstyr til skadesanering, har alt en særlig funktion i bestemte situationer. I udviklingen af DBK Drymatic Systemet, har vi ikke blot testet og afprøvet udstyret i vores oversvømmelsesrum, der er bygget til formålet. Vi har også afprøvet og testet udstyret på reelle fugt- og vandskader. Uanset om det drejer sig om små huse, lejligheder, industri- eller offentlige bygninger, kan DBK Drymatic Systemet anvendes til effektiv udledning af fugt ved hjælp af kontrolleret varme og luftudskiftning.

  

 

   
Drymatic II   Boost Box   Drymatic Væg- og gulvsystem

Drymatic IIs unikke virkemåde baserer på løbende overvågning af fugt- og temperaturniveau i tørrerummet, hvorefter driften tilpasses for at sikre en maksimal tørreeffekt.

 

  

 

Udviklet til understøttelse af Drymatic II i kolde områder, tilfører Boost Boxen yderligere 2kW varmeenergi til omgivelserne, der skal tørres.

 

 

 

 

 

Drymatic Væg- og gulvsystemet er et patenteret system, der reducerer tørretiden betydeligt, sammenlignet med konventionelle metoder. Præcist udsendte varme luftstrømme fordeles jævnt over hele den fugtige flade og sørger således for maksimal tørreeffekt. 

 

Mere information   Mere information   Mere information
         

 

 
   


 

NAC Europe - Ellegårdvej 18 - 6400 Sønderborg - Danmark - Tlf. 74 42 62 92 - info@nac-europe.com