Produktbeskrivelse
 
 

 

 

 

Vakuum-afvaskning af overflader — en schweizisk succeshistorie

I 1980'erne blev begrebet overfladerengøring omdefineret. Med teknisk dygtighed og stor udholdenhed lykkedes det opfinderen Gottfried Gremminger at udvikle en skånsom og varig vakuum vaskeproces - Gregomatic vaskemaskinen var født og modtog tre guldpriser på opfindermesser.

 

Gregomatic AG blev i juli 2008 overtaget af ABTell Wertschöpfungs AG i Cham ZG. Hermed sikredes en fortsat bæredygtig vækst. Gennem fusionen med Grego AG fremstår AG Gregomatic i dag som en stærk enhed: produktion, markedsføring og salg i ind- og udland under et tag. Samlet ekspertise og erfaring, der står for fortsat succes.

Gregomatic er et koncept, der i enhver henseende fokuserer på bæredygtighed. En robust, pålidelig og energi- og vandbesparende enhed, der er i stand til at dybderense porer og samtidig fjerner spildevandet samtidig med at selve overfladen og miljøet skånes.
Et avanceret men ukompliceret system med en vindende brugervenlighed og alsidighed. Gregomatic fjerner fuldstændig og skånsomt ikke alene almindelig støv og snavs, men også fedt, bakterier og giftstoffer fra overflader i alle materialier og strukturer.

 


 

 

 

 

 

  

 

 

 


 

NAC Europe - Ellegårdvej 18 - 6400 Sønderborg - Danmark - Tlf. 74 42 62 92 - info@nac-europe.com