Historien bag Serum System
 
 

 

 

 

Det nye revolutionerende system, der reducerer arbejdsindsatsen, afslutter projekter hurtigere og øger din indtjening

 


 

 
 

Historien bag Serum Systemet

 

Forretningsmand, opfinder og indehaver af Serum Products LLC Bill Lyon besøgte i 2005 New Orleans, USA for at studere følgeskaderne og eftervirkningerne af orkanen Katrina.

 

Følgeskaderne var uoverskuelige. Ekstrem vækst af skimmelsvamp i bygninger og huse var blandt de store opgaver, som amerikanske skadeservicefirmaer måtte kæmpe med. Bill observerede, hvor stor en manuel arbejdsindsats, der blev lagt for dagen for at komme den hurtigt voksende, sundhedsskadelige og ødelæggende skimmelsvamp til livs.

Den ekstremt omfattende og meget kostbare manuelle arbejdsbyrde ved at fjerne og afrense skimmelsvamp blev Bills inspirationskilde til udviklingen af det banebrydende Serum 1000. I dag 6 år senere har Serum 1000, i Nord Amerika, revolutioneret arbejdet med at afrense og fjerne skimmelsvamp fra huse og bygninger. NAC Europe er Serum Products LLC partner og eneforhandler i Europa og markedsfører Serum 1000 direkte til de europæiske skadeserviceselskaber.  NAC Europe sælger kun Serum 1000 til autoriserede servicepartnere (skadeservicefirmaer m.v.), som har gennemgået uddannelse i korrekt håndtering og påføringsteknik af Serum produkterne.

 

Vi underviser, træner og certificerer skadeservicepersonale i korrekt håndtering samt påføring af Serum produkterne.

 

 

 

Katrina er navnet på orkanen der fra d. 23. – 31. august 2005 bevægede sig fra sit dannelsessted nord for Cuba over Florida til Louisiana, hvor den ramte byen New Orleans den 29. august. Orkanen var som den første i nyere tid oppe i kategori 5, mens den i de centrale dele af den Mexicanske Golf var nedgraderet til kategori 3, inden den ramte byen, hvor den forårsagede digebrud og omfattende oversvømmelser. Katrina var en af de mest dødelige i amerikansk historie med 1.836 bekræftede dødsfald. Katrina var også den indtil videre kostbareste orkan i USA, med omkostninger på omkring 81.2 mia. dollar. Kilde: Wikipedia.

 

  

 

 

NAC Europe - Ellegårdvej 18 - 6400 Sønderborg - Danmark - Tlf. 74 42 62 92 - info@nac-europe.com