Produkter
 

DC1700 Laser partikeltæller (batteridrevet) inkl. Hard Case

 

Mål kvaliteten af den luft, du arbejder i, hurtigt og pålideligt for at sikre, at du ikke indånder potentielt sundhedsfarlige partikler.
 
Skadeservice- og miljøsaneringsarbejde, men også håndværksarbejde generelt er ofte forbundet med forurenet luft grundet giftige sodpartikler, asbest, PCB, byggestøv fra nedbrydnings- og renoveringsarbejde m.v. Derfor er brugen af personligt værneudstyr og anvendelsen af luftrensere ofte en forudsætning for, at den luft du arbejder i, ikke skader dig og dit helbred på sigt. 
 
Med en Dylos partikeltæller kan du nu retfærdiggøre og bevise, at brugen af en HEPA luftrenser er absolut nødvendig for at sikre dine medarbejderes trivsel og sikkerhed.
 
Man kontrollerer en affugters præstation vha. et termo-hygrometer, men hvordan verificerer man ydelsen for en luftrenser? 
Det hænder, at skadeservicefirmaer får negativ respons på brugen af luftrensere. Men hvorfor? Lad os prøve at sætte os i taksatorens sted. Du siger, du har brug for en luftrenser, som hjælper projektet ved at fjerne partikler fra luften, men hvordan kan man bevise dette? Hvordan ved taksatoren, om det er korrekt?
 
Løsning: DC1700 Partikeltæller
Grunden til at de fleste professionelle skadeservicefirmaer har undgået at bruge partikeltællere er prisen, der kan ligge helt oppe på DKK 20.000,- eller mere. Men nu introducerer NAC en mere overkommelig enhed - DC1700 partikeltæller og datalogger og som en bonus er denne prisbillige partikeltæller forsynet med datalogging og journaliseringsfunktioner, som drastisk forbedrer din dokumentation. Enheden kan sættes i et stik, efterlades på skadejobbet eller bruges som en håndholdt partikelmåler. 
 
Med en pris på blot DKK 5.698,- er der ikke længere nogen grund til ikke at eje en partikeltæller, som verificerer at dit udstyr (Hepa luftrensere) fungerer korrekt og begrunder anvendelsen, når DU afgør, at det er nødvendigt.
 
En rigtig laser partikeltæller med 2 indstillinger (>0,5 og >2,5 µ) – lille (bakterier, skimmel osv.) stor (pollen osv.).
DC1700 er vores forbedrede, batteridrevne luftkvalitetsmåler. Som de tidligere modeller har den teknologi og teknik, der gør det muligt at måle kvaliteten af indeluft. LCD skærmen viser små (>0,5 µ) og store (>2,5 µ) partikelkoncentrationer samtidig med at et dynamisk søjlediagram viser momentan partikelaktivitet. Som tidligere modeller har apparatet forskellige funktioner som f.eks. minut, time, dag og en skærm til evaluering af luftkvaliteten.
 
 

Hard Case til DC1700

 

Denne hard case leveres med DC1700. Skumforingen er stødabsorberende og har plads til opbevaring af DC1700, adapter, manualer, CD og visitkort. 

Beskytter mod slag, stød, fugt m.v. 

 
Vægt 1,2 kg.

 

 

 

 


 

 

DT300 Laser afstandsmåler (50 m)

 

Lasermåling med en nøjagtighed på 1,5 mm med lagring af historik, der genkalder de 
forudgående 20 registreringer (målinger eller beregnede resultater).
 
  • Beregner automatisk areal og volumen.
  • Indirekte måling vha. den pythagoræiske læresætning.
  • Løbende målefunktion med min./max. opdateringer af afstandssporing hvert 0,5 sekund.
  • Addition/subtraktion, for- og bagkantreference, indikator for batteristatus og autoslukkefunktion.
  • Dobbelt støbt kabinet (IP54).
  • 2 års garanti.
  • Komplet med bælteetui og 2 AAA batterier.
 

      

 

 Produktdatablad

 

 

 

 

 


 

 

RHT10 Fugtigheds- og temperatur USB datalogger

 

• Model RHT10 datalogger 32.000 aflæsninger (16.000 temperatur og 16.000 relativ luftfugtighed)

• Dugpunkt visning vha. Windows® kompatibel software

• Valgfri RHT10-SW software for RHT10 til beregning af gram pr. kg (160 gram/kg).

• Mulige datalogging intervaller: 2, 5, 10 og 30 sek; 1, 5, 10 og 30 min; 1, 2, 3, 6, 12 og 24 timer.

• Bruger-programmerbar alarm på grænseværdier for relativ luftfugtighed og temperatur.

• Fugtighed: 0 til 100% relativ luftfugtighed (kun model RHT10), nøjagtighed: ±3% relativ luftfugtighed, temperatur: -40°C til
  70°C, nøjagtighed ± 0,5°C.

• 1 års batteri levetid, mål: 130 x 30 x 25 mm, vægt: 20 gr.

• Komplet med 3,6V litium batteri, beskyttelseshætte, monteringsbeslag og Windows® kompatibel analyse software, 2 års garanti.

 
Varenumre:
RHT10 Fugtigheds- og temperatur datalogger
RHT10-SW GPP (g/kg) software til RHT10

      

 

 Produktdatablad