Persondatapolitik
 

-

Cookie- og persondatapolitik

Når du besøger nac-europe.com indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på nac-europe.com og til at understøtte vores markedsføring.

 

Herunder kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

 

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på nac-europe.com sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) som senest er opdateret 25. maj 2018.

 

Nac-europe.com registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

 

Nac-europe.com indsamler informationer fra dig fra to kilder:

Fra cookies når du besøger vores website, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, din interaktion/klik og søgninger.

Fra brugere der udleverer oplysninger om sig selv (f.eks. informationer til kundeprofilen)

 

Formålet med indsamlingen af informationerne bruges på forskellige områder:

Forpligtelser: For at opfylde vores forpligtelse til dig som en kunde – som f.eks. køb, fakturering og kundeservice.

Kundeservice: For at kunne udføre kundeservice via din kunde-konto, e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede dig som kunde.

Markedsføring: At vise inspiration til dig, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via website og e-mail.

Kundeoplevelse: For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med NAC Europe, som f.eks. udvikling af nye funktioner eller services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kundes præferencer for varer.

Bedrageri og risiko: For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering herfor. • Lovgivning: For at overholde gældende lovgivning om persondata.

Lovgivning: For at overholde gældende lovgivning om persondata.

-

Tidsrum for dataopbevaring

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i Salgs- og leveringsbetingelser, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål.

-

Formål Tid
Markedsføringsformål

3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.

Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Ordrehistorik samt forpligtelser til opfyldelse af ordrer på odorklenz.eu 5 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav. 
Kundeservice for nac-europe.com 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.
Kundeoplevelse hos nac-europe.com

3 år efter din seneste aktivitet, f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.

Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din tilladelse.

Bedrageri og risikovurdering for nac-europe.com 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.
Overholde lovgivning for nac-europe.com Så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

-

Hvad er cookies?

Når du besøger nac-europe.com, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Personfølsomme oplysninger gemmes ikke i vores cookies.

 

Stort set alle websites anvender cookies og de ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I nogle tilfælde kan cookies være nødvendigt for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

 

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og vores webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan du benytter hjemmesiden.

-

Hvad bruges cookies til på nac-europe.com?

Browsing
Når du besøger nac-europe.com, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse og til at understøtte vores markedsføring.

 

Automatisk login
Baseret på forskellige parametre, som f.eks. IP-adressen, enheden og cookies, registrerer nac-europe.com automatisk, hvem du er, når du flytter mellem forskellige sider og services på websitet. Dette betyder, at hvis du er logget ind på vores website, så bliver du automatisk logget ind, næste gang du besøger nac-europe.com fra den samme enhed. Det samme automatiske login forekommer, hvis du klikker i en e-mail fra NAC Europe.

 

Tredjeparts cookies
Nac-europe.com bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link: www.youronlinechoices.com/den/

 

Funktionalitet af sitet
Nac-europe.com kommer med en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten på sitet. Det drejer sig om cookies, der lagres når du logger ind på nac-europe.com.

-

Kan jeg undgå cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

 

Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer at foretage ændringer i dine indstillinger for cookies på computeren, samt læser om cookies på andre websites.

 

En ændring af dine cookie-indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du besøger vores og andre websider, da din computer ikke kan huske dine klik på sitet.

 

Vi skal gøre dig opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktioner på nac-europe.com som ikke virker hos dig.

-

Sådan håndterer du cookies:

Firefox
Vil du vide hvordan du sletter cookies, skal du se her: www.support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder

 

Internet Explorer
Vil du vide hvordan du sletter cookies, skal du se her: www.support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Google Chrome
Vil du vide hvordan du sletter cookies, skal du se her: www.support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da

 

Safari
Vil du vide hvordan du sletter cookies, skal du se her: www.support.apple.com/kb/ph21411?locale=da_DK

-

Kontakt os vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@nac-europe.com. Hvis der er registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

 

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EU’s generelle krav om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som vi

kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

 

Vi kan afslå en anmodning, der kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad kræver ændringer af vores eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail: info@nac-europe.com.

-

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt – og det gør vi også! Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Læs om vores formål med dine oplysninger, længere oppe i denne tekst.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i behandlingen af dine personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nuværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Hvis vi gør dette, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p&ar