Tysk
Engelsk
Produkter
 

Atomic S-100 Black Max (alkalisk cleaner) - 94187

 
Special vandbaseret cleaner til skadeserviceindustrien.
Opløser snavs på molekylært niveau. 
 
Atomic S-100 Black Max er vores top cleaner til rengøring af brand og sodskader.
Perfekt balance mellem rensestyrke og pH-værdi på 13.
 
S-100 er et universelt anvendeligt rengøringskoncentrat til fjernelse af sod, syntetiske, animalske, vegetabilske og mineralske olier og fedtstoffer, brændstoffer og andre kulbrinter.
 
S-100 kan anvendes ved f.eks. rengøring af milde, såvel som kraftige sodbelægninger efter røg- og brandskader. S-100 opløser og fjerner al organisk forurening i forbindelse med vand- og kloakskader.
 
S-100 opløser effektivt blod og kropsvæsker ved ulykker og ligfund m.v. S-100 er fremragende til fjernelse af ovennævnte forurening fra tegl, asfalt, beton, træ, tapet, terrazzo og andre porøse overflader, men kan også anvendes i forbindelse med rengøring af metaloverflader.
 
Ved førstegangsbrug udføres først en test på et ikke synligt sted, især ved vandbaserede malinger. 
Påføres koncentreret eller fortyndet med vand i forholdet 1:30 afhængig af smudstype og tilsmudsningsgrad. Påfør S-100 og lad det virke et stykke tid for optimal penetration.
 
Produktet må ikke udtørre på overfladen. Påføres med børste, svamp eller sprøjtes/skummes på med vores specielle tryksprøjter. Ved ekstra svære belægninger kan disse mekanisk fjernes/opløses vha. f.eks. CaddyClean skuremaskine. Anvend herefter Gregomatic vakuum-vasketeknik på gulv, væg og loft. Porerne dybdevaskes herved og overfladen efterlades 100% fri for reststoffer. 
 
Atomic S-100 er godkendt til anvendelse i Gregomatic vakuum-vaskemaskinen. 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

Atomic S-200 Blue Power (alkalisk cleaner) - 10415

 
Special vandbaseret cleaner til skadeserviceindustrien. Opløser snavs på molekylært niveau.
 
Atomic S-200 er en kraftig all-round cleaner som besidder mange af de samme egenskaber som S-100, har dog en større pH værdi på 13.5. S-200 er biologisk nedbrydelig.
 
S-200 er et universelt anvendeligt rengøringskoncentrat til fjernelse af sod, syntetiske, animalske, vegetabilske og mineralske olier og fedtstoffer, brændstoffer og andre kulbrinter. S-200 kan anvendes ved f.eks. rengøring af milde, såvel som kraftige sodbelægninger efter røg- og brandskader.
 
S-200 opløser og fjerner al organisk forurening i forbindelse med vand- og kloakskader. S-200 opløser effektivt blod og kropsvæsker ved ulykker og ligfund m.v.
 
S-200 er fremragende til fjernelse af ovennævnte forurening fra tegl, asfalt, beton, træ, tapet, terrazzo og andre porøse overflader, men kan også anvendes i forbindelse med rengøring af metaloverflader. Ved førstegangsbrug udføres først en test på et ikke synligt sted, især ved vandbaserede malinger.
 
Påføres koncentreret eller fortyndet med vand i forholdet 1:30 afhængig af smudstype og tilsmudsningsgrad. Påfør S-200 og lad det virke et stykke tid for optimal penetration. Produktet må ikke udtørre på overfladen. Påføres med børste, svamp eller sprøjtes/skummes på med vores specielle tryksprøjter.
 
Ved ekstra svære belægninger kan disse mekanisk fjernes/opløses vha. f.eks. CaddyClean skuremaskine. Anvend herefter Gregomatic vakuum-vasketeknik på gulv, væg og loft. Porerne dybdevaskes 
herved og overfladen efterlades 100% fri for reststoffer.
 
Atomic S-200 er godkendt til anvendelse iGregomatic vakuum-vaskemaskinen. 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

Atomic S-300 Mild Clean (alkalisk cleaner) - 12183

 
pH værdi 11 (løsøre/indbo rengøring)
 
Atomic S-300 er på grund af den forholdsvis lave pH-værdi på 11 meget velegnet til generel afrensning/vask af løsøre/indbo m.v. Produktet er uden farve og parfume og kan anvendes til hovedrengøring og periodisk rengøring af stort set alle slags overflader som tåler vand, såsom linoleum, vinyl, malede overflader, beton, glas, keramik, metaller, træoverflader m.v.
 
S-300 er et fremragende og mildere alternativ til S-100 og S-200, og besidder evnen til at fjerne alle former for snavs såsom, fedtstoffer, sod, nikotin, proteinstoffer, klorider osv.
 
S-300 kan påføres manuelt med børste, svamp, håndsprøjte el.lign. S-300 kan også påføres som skum ved hjælp af vore specielle skumsprøjter. 
 
S-300 kan bruges koncentreret eller fortyndet med vand i forholdet 1:30 afhængig af smudstype og tilsmudsningsgrad. 
 
Vi anbefaler at rengøre større løsøre/indbo objekter med S-300 i kombination med 
Gregomatic vakuum vasketeknik. 
 
Rengjorte objekter dybdevaskes helt ned i porerne og overfladerne efterlades 100% fri for reststoffer. Skadelidte modtager dermed løsøre retur, som er helt fri for potentielt sundhedsskadelige stoffer.
 
Atomic S-300 er godkendt til anvendelse i Gregomatic vakuum-vaskemaskinen. 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

Atomic S-400 Neutral Floor Cleaner Low Foam (alkalisk) - 94041

 
Højkoncentreret flydende cleaner med fremragende kalkbindingsevne. 
 
Den unikke sammensætning gør det muligt at anvende produktet selv i hårdt vand uden at efterlade kalkslør eller danne striber. Meget effektiv og økonomisk i brug.
 
Specielt udviklet til brug indenfor fødevareindustrien, indeholder ingen aggressive ingredienser og har gode emulgeringsevner.
 
Sikker at anvende på alle vandfaste overflader. Den biologiske nedbrydelighed for de overfladeaktive forbindelser i dette produkt imødekommer kravene iht. EC 648/2004.
 
Brugervejledning:
Første gang produktet anvendes, anbefales det at teste virkningen på et ikke synligt sted før brug. Blandingsforholdet afhænger af typen og mængden af forurening, udstyret samt vandtemperatur og - tryk. Det nøjagtige blandingsforhold kan ses i separat rengøringsinstruktion.
 
Produktet kan fortyndes med vand op til 1:50. Påfør på overfladen, lad virke (må ikke tørre!) og skyl så med rigeligt (helst varmt) vand.
 
Hvis der anvendes en skrubbe-/tørremaskine vil al væsken blive opsuget og det er ikke nødvendigt at skylle, hvis der anvendes en normal opløsning på 0,5-2%.
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

 

Atomic S-500 Neutral Floor Cleaner (neutral pH-værdi) - 93839

 
Lavtskummende, let duftende syntetisk rensemiddel. 
 
Til anvendelse i skrubbemaskine eller til manuel brug. Produktet kan anvendes på vandfaste
overflader og er sammensat således at det ikke påvirker polymer coatede gulve.
 
Floor Cleaner Neutral er et voksfrit kombineret rengørings- og plejemiddel til daglig brug på alle
vaskbare gulvtyper. Gulvrengøringsmidlet er baseret på fedtsyrer og de enkelte bestanddele er
således afstemt, at vask med midlet forener rengøring og vedligeholdelse af gulve i én arbejdsgang. Kompleksbindere forhindrer, at der efterlades gråt kalkslør.
 
Brugervejledning:
Dosering 0,5% til 5% afhængig af graden af forurening. Opbland helst med varmt vand.
 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

Atomic M-100 Mineral Attack Strong - 10769

 
(surt rengøringsmiddel/kalkfjerner)
 
Moderat skummende, stærk syrebaseret rensemiddel til fjernelse af kedelsten og stenaflejringer i tanke, rør og udstyr. Fjerner effektivt organisk og non-organisk forurening, også i kombination med CO2.
 
Kan anvendes manuelt og i cirkulationsrense- og CIP systemer. Sikker til anvendelse på rustfri stål og syrefast emalje; på bløde metaller bør kontakttiden begrænses. Eksempler på anvendelsesområder: Ølbryggerier (gær- og lagringstanke), drikkevareindustrien (soft drinks), mejeriprodukter (smørkærnere, emballeringsudstyr, tanke, rør, centrifuger osv.) samt andre fødevarerelaterede industrier.
 
Den biologiske nedbrydningsevne for de overfladeaktive stoffer i dette produkt efterkommer forskrifterne for rengøringsmidler (EC 648 / 2004). Ved førstegangsbrug udføres først en test på et ikke synligt sted. 
 
Koncentrationen afhænger af forureningens art og omfang, anvendt udstyr samt vandtryk og temperatur. Den nøjagtige dosering er specificeret separat afhængig af anvendelsen.
 
Produktet kan fortyndes i forhold op til 1:50. Påfør på objektet, lad virke noget tid (må ikke tørre!), skyl derefter med masser af rent vand.
 
Regelmæssig vedligeholdelse reducerer rengørings-tiden og hyppighed.
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

 

Atomic M-200 Sani Attack (surt rengøringsmiddel) - 94061

 
pH-værdi 1
 
Sanitets cleaner baseret på organisk syre og tensider. Anvendes til periodisk afrensning.
 
Fjerner effektivt kalkaflejringer og let korrosion, sæbe- og fedtaflejringer i fuger og på fliser, cementrester, urinpletter og al anden forurening som forekommer i badeværelser og vådrum m.v.
 
M-200 er tyktflydende og vil hæfte på lodrette overflader. Anvendes på gulve, sanitet, inventar. Kan påføres på malede overflader, krom, rustfrit stål, aluminium, jern, kobber, klinker, porcelæn.
 
Rengør og afkalker i en proces. 
 
M-200 kan bruges ufortyndet på tykke kalklag og blandes op til 1:20 (5%) ved lette kalklag. M-200 påføres med børste, kost, svamp, skumsprøjte eller lign. Reaktionstid 1-10 min.
 
Rengjorte overflader skylles grundigt med vand. M-200 kan angribe terrazzo, marmor og andre kalkholdige sten- og flisetyper. M-200 efterlader en frisk duft efter brug. 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
 
 
  

 

 

 


 

Atomic A-100 Perfect Shine (alkoholbasis) - 12165

 
Allround cleaner og glasrens m.v. 
 
Flydende cleaner baseret på alkohol og tensider med antistatiske egenskaber.
 
Perfekt som allround glasrens.
 
Perfect Shine fjerner let og effektivt fedt, snavs og fingeraftryk. Renser alle polerede og blanke overflader og får dem til at skinne uden striber. Velegnet til glas, alt kunststof som vinyl, akryl, laminat osv., lakeret metal, forkromede dele, overfladebehandlet træ, osv.
 
Malede overflader kan renses med Perfect Shine inden ny maling påføres. Rens også med fordel lamper, lygter og lysstofrør herved øges lysmængden.
 
A-100 anvendes også til rengøring af TV og computerskærme, computertastaturer og al andet computerudstyr, fotokopimaskiner m.v. Perfect Shine tørrer hurtigt og efterlader ingen striber.
 
Brug Perfect Shine sammen med microfiberklude.
 
Perfect Shine får indbo og løsøre til at skinne. 
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

 

Strip All - 12197

 
Strip All, højkoncentreret, meget aktiv gulv polish- og voksfjerner. 
 
Fjerner nemt og effektivt gamle polish- og vokslag fra alle vandafvisende overflader, uden at beskadige disse. Ikke-brandfarlig og giftfri. Den biologiske nedbrydelighed for de overfladeaktive forbindelser i dette produkt imødekommer kravene iht. EC 648/2004. 
 
Brugervejledning:
Første gang produktet anvendes, anbefales det at teste virkningen på et ikke synligt sted før brug. Blandingsforholdet afhænger af type og antal af polish-/vokslag samt vandets temperatur.
 
Produktet kan fortyndes med vand op til 1:10. Påfør på overfladen, lad virke (må ikke tørre!) og skyl så med rigeligt (helst varmt) vand. 
 
Opløst gulvpolish og stripper kan fjernes fra overfladen ved vakuumvask med Gregomatic.
 
Indhold: 10 liter.
 
Minimum bestilling 2 x 10 liter.
 
  

 

 

 


 

De-Foamer - 90462

 
Skumdæmper
 
1 liter. 

 


 

 

Long Life Top Diamond gulvpolish - 10921

 
Top Diamond er en blank og hård metalpolish med stor slidstyrke, som holder i lang tid.
 
Top Diamond kan anvendes på de fleste gulvtyper.
 
Top Diamond efterlader overflader smudsafvisende og modstandsdygtige overfor ridser og hælemærker.
 
Top Diamond er slidstærk og har en god modstandsdygtighed overfor vand og milde rengøringsmidler. 
 
Top Diamond kan anvendes til alle gulvtyper dog ikke ubehandlet kork, trægulve samt på skridsikre og ledende gulve.
 
Ældre og slidt gulvpolish samt smuds rengøres med Strip All (polish fjerner). Gammel, opløst gulvpolish samt All Strip fjernes/skylles grundigt fra overfladen evt. med Gregomatic vakuumvaske teknik. Når gulvet er tørt, pålægges Top Diamond gulvpolish i to lag. Læg første lag tyndt og jævnt på hele overfladen og lad det tørre. Påfør næste lag efter ca. 2 timer eller når første lag er helt tørt. 
 
Dosering: Anvendes ufortyndet 
 
Tilstandsform: Flydende
 
Farve: hvid
 
pH-værdi: ca 8
 
Rækkeevne pr. liter: ca. 35-50 m2  pr. lag.
 
Indhold: 10 liter. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Zone Perfect - CC03GL

 
Ultra-koncentreret tæppe forbehandlingsspray til tæpperens efter ekstraktionsmetoden.
 
Zone Perfect er Bridgepoints bedst sælgende forbehandlingsspray, bl.a. fordi Zone Perfect er super-koncentreret (blandingsforhold 3 cl pr. liter vand) og indeholder specielle fortykningsmidler, der gør det muligt at anvende 30% flere aktive ingredienser end andre tilsvarende produkter.
 
Denne specielle blanding af snavs- og fedtopløsende ingredienser udgør et uovertruffent rengøringsprodukt, der udkonkurrerer tilsvarende produkter – ved en sikker pH-værdi på 9,5.
 
Zone Perfect er så effektivt, at det vil levere fremragende resultater på selv meget snavsede tæpper i erhvervsbygninger eller privatboliger og alligevel er så sikkert, at det kan bruges på alle fibre - selv uld (når det anvendes som foreskrevet.)
 
Zone Perfect er så koncentreret, at det endda kan bruges i opløsninger op til 2 cl pr. liter vand på let snavsede gulvtæpper. Og det er ikke nødvendigt at ryste blandingen jævnligt, fordi den tyktflydende formulering betyder, at blandingen ikke vil skille.
 
Selvom det kan anvendes sammen med ethvert tæppeskyllemiddel, er Zone Perfect specielt designet til brug sammen med Bridgepoint End Zone emulgator/neutralisator som et system, der leverer utrolige rengøringsresultater selv på de mest snavsede tæpper.
 
Færdigblandet pH: 9,5
 
Blandingsforhold: Pumpe eller elektrisk sprøjte – 3 cl./ltr. vand
 
Indhold: 3,8 liter.
Minimumbestilling 4 dunke.


 • Den perfekte forbehandling til alle typer syntetiske tæpper og de fleste uldtæpper.
 • Snavs- og fedtopløsende indholdsstoffer med en suveræn rensekraft, der slår alle
  konkurrerende produkter.
 • Ultra-koncentreret: 1:32
 • Anti-gentilsmudsningsformel holder tæpper rene i længere tid.
 • Bedre indholdsstoffer = bedre ydelse.
 • Zone Perfect bruges ved ekstraktionsmetoden.
 

 

 

 


 

 

End Zone - CC05GL

 
Ekstraktionsemulgator og neutralisator.
 
End Zone er en kraftfuld ekstraktionsemulgator, der også neutraliserer efter rengøring OG bruger indkapslende polymerteknologi til at forhindre gentilsmudsning. Dette er en banebrydende teknologi, der gør det muligt at gøre tæpper renere og hjælpe til at de forbliver renere længere - en stor fordel
for dine kunder.
 
End Zones kraftfulde overfladeaktive stoffer emulgerer vanskelig snavs, herunder sand og andre partikler, som forbehandlingsmidler bare ikke kan fjerne. Derefter neutraliserer End Zone tæppet til
en let sur pH og midlets polymerteknologi hjælper med at forhindre brunfarvning og gentilsmudsning
og nedsætter tæppefibrenes evne til at optage fugt.
 
Fibrene efterlades strålende rene i en neutral eller svagt sur tilstand, perfekt ved efterfølgende anvendelse af tæppe imprægnering.
 
Selvom End Zone vil fungere sammen med alle typer forbehandlingsmidler, er det specielt designet
til at arbejde sammen med Zone Perfect forbehandlingsmiddel som et system der giver utrolige rengøringsresultater selv på de mest snavsede tæpper!
 
Og End Zone er sikker til anvendelse på alle tæppefibre, fungerer med varmt og koldt vand og indeholder korrosionsinhibitorer, som beskytter dit udstyr.
 
Færdigblandet pH: 4,5-5,0
 
Blandingsforhold:
Tæpperensemaskiner – 3 til 6 gram pr. liter
 
Indhold: 3,8 liter. Minimumbestilling 4 dunke.
 
 
 • Forebygger gentilsmudsning ved at anvende indkapslende polymerteknologi.
 • Korrosionsinhibitorer mbeskytter dit materiel.
 • Holder snavs i suspension.
 • Tensider emulgerer hårdnakket snavs og partikler, som ikke fjernes ved forbehandling.
 • Stabiliserer farver, forebygger brunfarvning og efterlader tæpper bløde og friske.

 

 

 


 

 

Encapuclean Green DS - CC15GL

 
Rens tæpper med dobbelt styrke med lavfugtigheds- og polymerindkapslingssmetoden.
 
Bridgepoint Systems har specialiseret sig i at løse udfordringer og problemer for professionelle rengørings- og skadeservicefirmaer. Vi er glade for at præsentere endnu en løsning til rengøring af tæpper ved lav fugtighed - Encapuclean Green DS. Encapuclean Green DS er baseret på den nyeste grønne tensidteknologi og smudsindkapslende polymerer. Produktet suspenderer og udskiller snavs fra gulvtæpper under rengøringen. Encapuclean Green DS anvender en ny eksklusiv, patentbeskyttet ikke-vandabsorberende polymer, der giver mulighed for endnu hurtigere tørretider end andre polymerindkapslende tæpperensemidler. Polymererne binder sig til tæppesnavs og fibre og tørrer derefter ind til en meget hård polymer. Når tæppet støvsuges fjernes de tørre sprøde polymerer sammen med den vedhæftede snavs og efterlader en ren, ikke-klæbende overflade.
 
Tæpper renset med Encapuclean Green DS tørrer på mindre end en time og man forebygger dermed gentilsmudsning, gulfarvning og tilbagevendende pletter, der ofte skæmmer tæpper i befærdede områder. Effekten af den efterfølgende støvsugning forbedres, da tæpperne faktisk bliver renere med hver støvsugning. 
 
Encapuclean Green DS er formuleret i overensstemmelse med de nyeste miljøretningslinjer for grøn rengøringskemi med det allernyeste inden for tensid og indkapslende polymerteknologi. Encapuclean Green DS renser med en frisk, grøn duft, som dine kunder vil elske. Desuden giver den nye ultra-koncentrerede blanding (1:32 ved normal tilsmudsning, 1:16 ved kraftig tilsmudsning) dobbelt dækning i forhold til konventionelle polymerindkapslende tæpperensemidler.
 
Encapuclean Green DS kan anvendes sikkert og effektivt i forbindelse med en modsat roterende cylindrisk børstemaskine som Truvox MultiWash, en Cimex gulvskrubber og tæpperensemaskine, som del af et system til tæpperensemaskiner og sammen med oscillerende børstemaskiner som Truvox Orbis.
 
Indhold: 3,8 liter. Minimumbestilling 4 dunke.

 


 

 

Encapuclean O2 - CC17GL

 
Oxygen-baseret tæpperens med lavfugtigheds- og polymerindkapslingssmetoden.
 
Rengøringsbranchens mest alsidige tæpperensningsmiddel baseret på indkapslingsteknologi.
 
Encapuclean O2 kombinerer et synergistisk hydrogenperoxid rensemiddel med en speciel polymer indkapslingsteknologi, hvilket giver dig det mest alsidige produkt på markedet. Det unikke peroxid boost i Encapuclean O2 aktiverer de andre vigtige indholdsstoffer og gør det muligt at fjerne smuds og pletter fra næsten enhver tæppetype. Hydrogenperoxiden fjerner også effektivt mange pletter og misfarvninger (kaffe, vin, blod, urin og meget mere) under renseprocessen. Det er bevist, at tæpper renset med polymer indkapslingsteknologi forbliver renere i længere tid end hvis traditionelle tæpperensemidler anvendes.
 
Som med andre produkter i Encapuclean familien, hæfter den indkapslende polymer sig til snavs, omgiver og indkapsler denne og gør det muligt at fjerne snavs fra gulvtæppet under rutinemæssig efterfølgende støvsugning. Desuden afviser den unikke polymerblanding tilsmudsning længe efter renseprocessen. Encapuclean O2 indeholder ingen skrappe opløsningsmidler eller fosfater med høj pH-værdi, hvilket gør produktet sikkert og effektivt at anvende på alle syntetiske tæpper og uldtæpper.
 
Encapuclean O2 kan anvendes effektivt som forbehandling ved tæpperensning baseret på varmtvandsekstraktion, som tæpperens efter lavfugtigheds-indkapslingsmetoden, rensemiddel til tæpperensemaskiner og som tæppe pletrensemiddel. For rengøring ved lavfugtigheds-indkapslingsmetoden kan produktet anvendes i forbindelse med en modsat roterende cylindrisk børstemaskine som Truvox MultiWash, en Cimex gulvskrubber og tæpperensemaskine , som del af et system til tæpperensemaskiner og sammen med oscillerende børstemaskiner som Truvox Orbis.
 
Indhold: 3,8 liter. Minimumbestilling 4 dunke.

 


 

 

FLEX POWDER med citrus - CC21A

 
Ekstremt kraftig forbehandling til tæpperens.
 
Flex Powder med citrus er ren dynamit til grundrengøring af stærkt tilsmudsede tæpper. Produktet er beregnet til anvendelse i tryksprøjter og andre typer af pumpe- eller elektriske sprøjter. Det bedste resultat opnås ved opblanding med varmt vand.
 
 • En ultrakoncentreret, citrus-baseret, højalkalisk spray til forbehandling af tæpper, som skal grundrengøres.
 • Begynder at arbejde ved kontakt og opløser fedt og olier på få minutter og er det ideelle valg til ethvert krævende tæpperengøringsjob.
 • Meget økonomisk i brug – 3,8 liters dåse giver mere end 190 liter færdig spray.
 • Opløser hurtigere end noget andet pulver, du kender. Kan anvendes i NAC sprøjterne og 
  er letopløseligt.
 • Anvender rensestyrken fra citrusekstrakter og efterlader en frisk, naturlig appelsinduft.
 • Mindre skummende end typiske sprays med høj pH-værdi.
 • Kan tilsættes som en rengøringsbooster i ethvert andet rensemiddel for at skabe en
  aggressiv prespray.
 
BRUGSVEJLEDNING
Pumpe- eller elektriske sprøjter – Opløs 1 måleskefuld (57 gr) Flex Powder i 3,8 ltr. varmt vand til de fleste typer snavs. Brug op til 2 måleskefulde (114 gr) Flex Powder i 3,8 ltr. varmt vand til særlig hårdnakket snavs.
 
Anvendelse – fordel jævnt på meget benyttede områder af tæppet vha. sprøjte. Lad hvile i 5-15 minutter. Må ikke tørre før udtrækning iht. normal renseproces. Rens herefter tæppet efter ekstraktionsmetoden.
 
Færdigblandet: pH-værdi 12,5 – 13,0
Blandingsforhold i sprøjte: 57-114 gr. til 3,8 liter 
3,8 liters koncentrat giver 190 liter færdig spray.
 
Fås i 3 ltr. dåser.
Leveres i kasser m. 4 dåser.

 


 

Milizid

 
Sanitetsrens og kalkfjerner - uundværlig for professionelle.
 
MILIZID er egnet til alle syrebestandige materialer som f.eks. porcelæn, rustfri stål, krom, farveægte kunststoffer, stentøj, gummiplader, syrefaste fliser, emalje iht. DIN ISO 2722, Toiletkummer/urinaler, håndvaske og kunststofbadekar, glas og aluminiumsrammer. Og til rengøring af brusekabiner og baderum i skoler, forvaltningsbygninger, varehuse og sygehuse samt i forbindelse med fjernelse af cementrester på syrebestandig natursten som granit.
 
Milizid skummes effektivt med Foam-King 8.
 
12 x 1 liter eller 10 liter.
Skumsprayflaske til refill kan købes.
 
 • Virker omgående
 • Mild mod materialer
 • Til daglig rengøring
 • Enkel at anvende
 • Bredt anvendelsesområde
 • Hudvenlig
 
Topprodukt fra Dr. Schnell. 

 


 

 

Milizid Kraftgel

 
Sur sanitetsgrundrens
 
Til grundrengøring af sanitærområder og vådceller på alle vandfaste og syrebestandige overflader. Fjerner stærk 
mineralsk forurening som f.eks. rust og urinsten samt 
olie-/fedtforurening. Hæfter på lodrette overflader.
 
Milizid Kraftgel skummes effektivt med Foam-King 8.
 
Indhold: 1 liter og 10 liter.
 
 • Til alle vand- og syrefaste overflader
 • Excellent virkning
 • Til intakte armaturer

 

FRI FOR FOSFOR- OG EDDIKESYRE


 

 


 

 

Forex - 30250

 
Intensiv cleaner til klinker og keramiske fliser.
 
Anvendelsesområder:
Egnet til alle vandfaste og alkalibestandige gulvbelægninger. Særligt egnet til klinker og keramiske fliser. Til manuel og maskinel rengøring.
 
Anvendelse:
Til intensiv rengøring bruges en 10-15% opløsning. Påfør en passende mængde af produktet på overfladen, skrub grundigt (afhængig af overfladen anvendes børste eller egnet pad) og fjern overskydende fugt vha. vandsuger. Skyl omhyggeligt med koldt, rent vand og sug igen. Produktets min. indvirkningstid er 5 minutter.
 
Produktegenskaber:
• RK-listet.
• Fjerner selv kraftig snavs ved kort indvirkningstid.
• Til daglig rengøring og intensiv rengøring.
• Særligt egnet til ru og mikroporøse stentøjsfliser.
• Fri for opløsningsmidler.
• Lavtskummende.
 
Bemærk:
Anvend ikke sammen med varmt vand.
 
Indeholder:
Natriumhydroxid, ikke-ioniske tensider, hjælpestoffer.
 
Dunk m. 10 liter.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

On Top - 30855

 
Gulv coating/ polish, som klarer den hårdeste test.
 
Specialprodukt med glimrende gulvhæftning, ekstremt god fyld- og dækkeevne ved blot 2 påføringer. Miljøskånsom, da den er fri for metalsalte.
 
Anvendelsesområder:
Ekstremt slidstærk coating til alle vandfaste, hårde gulvbelægninger. Særdeles velegnet til stærkt befærdede områder i hospitaler, varehuse, supermarkeder, lufthavne, banegårde, i indgangsområder, udstillingsrum, skoler, haller etc.
 
Produktegenskaber:
• Hæfter på restfugtige gulvbelægninger – også linoleum.
• ON TOP er meget enkel og hurtig at anvende.
• Betydeligt højere ydelse i forbindelse med daglig rengøring af gulve med ON TOP coating/polish.
• Næsten ingen striber eller gangspor.
• Ekstremt slidstærk.
• Fremragende vedhæftning på alle gulvflader.
• Usædvanlig god dækkeevne.
• Skridsikker.
• I stor udstrækning resistent mod hånddesinfektionsmidler.
• Miljøskånsom, da produktet er frit for metalsalte og længere holdbart end traditionelle coatings/polish.
 
Dunk m. 10 liter
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Power Wipes - 93605

 
Vådservietter til rengøring af overflader og hænder.
 
Effektive vådservietter, som fjerner fedt, olie, blæk, toner, 
våd maling, bremsestøv, sod, tuschpen, tjære, klæbemidler, harpiks og forskellige andre typer snavs, som er svære at fjerne. Holder hænderne rene og friske. 
Et glimrende alternativ til skrappe kemikalier og opløsningsmidler. 
 
Indhold: 90 vådservietter.

 

 

RAPA Plus desinficerende vaskepulver - 60419

 
Fosfatfrit, desinficerende vaskepulver, zeolitfrit.
 
• Til vasketøj på plejehjem og sygehuse, skadeservicebranchen m.v. 
• 40-90°C
• Ideelt til renseritekstiler, høj hvidhedsgrad.
 
Anvendelsesområde
Fosfatfrit desinfektionsvaskemiddel til kemo-termisk desinfektion af vasketøj iht. DGHM-retningslinierne samt desinfektion af vasketøj i tilfælde af sygdom/epidemier iht. §18 i den tyske ”Infektionsschutzgesetz”. Kan anvendes i alle industrielle vaskesystemer, ved alle 
vandhårdhedsgrader og alle tilsmudsningsgrader. Til alle tekstiler, der tåler blegning – 
sengelinned, håndklæder o.lign. og renseritekstiler, bortset fra uld og silke.
 
Anvendelse
Kemo-termisk desinfektion af vasketøj.
 
Produktegenskaber
• RKI-listet, område A/B, dræber bakterier, mykobakterier, svampe (også svampe-sporer) og vira.
• VAH-listet, dræber bakterier (inkl. tuber-kulose og MRSA) og gærsvampe.
• Vasker, bleger og desinficerer i én proces.
• Fosfat- og borfrit desinfektionsvaskemiddel. 
• Fri for zeolit, derfor ideel til mopper/gulvklude og mikrofibertekstil.
• Skånsom mod fibre og materialer vha. udvalgte virksomme stoffer.
• Bedre økonomi gennem minimalt forbrug.
• Fjerner ubehagelig lugt vha. aktiv pereddikesyre.
 
Sæk à 20 kg. 

 


NAC Europe - Ellegårdvej 18 - 6400 Sønderborg - Danmark - Tlf. 74 42 62 92 - info@nac-europe.com